Sport 24.05.2023.

Sportski centar Borik obilježava Svjetski dan sporta s besplatnim terminima

ČITANJE: 2 minute

Sportski centar Borik sa zadovoljstvom najavljuje obilježavanje Svjetskog dana sporta u srijedu, 31. maja, nudeći besplatne termine za neke od najpopularnijih sportskih aktivnosti. Ovaj poseban dan posvećen sportu pruža priliku svim ljubiteljima sporta da se uključe u razne aktivnosti i provedu vrijeme aktivno i zabavno.

U sklopu obilježavanja Svjetskog dana sporta, Sportski centar Borik daruje svoje posjetioce slobodnim terminima za stoni tenis, kuglanje, mali fudbal i basket. Termini za stoni tenis biće dostupni od 7:00 do 22:00 časova u SD Borik, SD Obilićevo i SD Centar. Gradska kuglana Lauš će svoja vrata otvoriti za kuglanje od 16:00 do 20:00 časova. Za ljubitelje malog fudbala i basketa, SD Borik omogućuje slobodno korištenje terena od 14:00 do 17:00 časova.

“Svjetski dan sporta prilika je da istaknemo važnost fizičke aktivnosti i zdravog života. Želimo potaknuti ljude da se uključe u sport i provedu aktivan dan s nama”, rekao je direktor Sportskog centra Borik, Nenad Talić.

Svi zainteresirani mogu rezervirati svoje termine kontaktirajući Sportski centar Borik na dostupne brojeve. Za stoni tenis, brojevi su: SD Borik 066 710-534, SD Centar 051 257-132 i SD Obilićevo 051 465-877.

Gradska kuglana Lauš može se kontaktirati na broj 051 460-455, dok je za mali fudbal i basket u SD Borik dostupan broj 065 214-257.

Važno je napomenuti da su za učestvovanje u aktivnostima košarke, malog fudbala i kuglanja obavezne čiste patike i sportska oprema kako bi se osigurala sigurnost i udobnost svih učesnika.

Sportski centar Borik poziva sve zainteresirane da iskoriste ovu priliku za uživanje u sportu te da dođu i proslave Svjetski dan sporta na aktivan način u sportskom duhu. To je idealna prilika za druženje, vježbanje i slavljenje sporta, a Sportski centar Borik je spreman pružiti vrhunsku uslugu i dobrodošlicu svim posjetiocima.