Swytch: Aplikacija koja “miriše” na prevaru partnera

telefon

telefon

Nova aplikacija za pametne telefone omogućava korisnicima da na svom uređaju imaju nekoliko brojeva koje mogu da koriste u isto vrijeme.

U slučaju da želite da imate poseban poslovni broj, prevarite partnera ili se bavite određenim aktivnostima koje zahtjevaju potpunu diskreciju, Swytch će vam omogućiti da na jednom uređaju imate i do 5 različitih brojeva.

– Naša aplikacija korisnicima daje mogućnost da na svom uređaju koriste nekoliko različitih brojeva. I dok to zaista može da pomogne osobama koje planiraju da prevare svog partnera, ne vjerujemo da će se neko odlučiti na prevaru samo zbog naše aplikacije. Facebook nam je olakšao da upoznajemo nove ljude, a Tinder nam omogućava da pronađemo partnera. Ako neko želi da sakrije nešto, pronaći će način- izjavio je Chris Michael , izvršni direktor kompanije koja stoji iza ove aplikacije.

Ako zaboravimo na prevaru, u pitanju je jako korisna aplikacija koja mnogima može olakšati život.

(Fokus.ba)

SOCIJALISTI PREDLAŽU: Dragutin Škrebić kandidat za načelnika opštine Teslić

Opštinski odbor Socijalističke partije u Tesliću ne namjerava da ima pasivnu ulogu na lokalnim izborima iduće godine, o čemu svjedoči i objava SP na društvenim mrežama da za načelnika ove opštine predlažu Dragutina Škrebića, odnedavnog direktora Inspektorata Republike Srpske i ranijeg predsjednika Unije udruženja poslodavaca RS. Objavu prenosimo u cijelosti. “Dana 12. 12. 2019. godine

AĆIMOVIĆ: Talijan sam po baki s mamine strane

Draško Aćimović, kojeg je Predsjedništvo DNS jednoglasno izglasalo za kandidata na funkciju ministra za ljudska prava i izbjeglice BiH oglasio se otvorenim pismom za javnost nakon niza događaja u ovoj stranci u proteklim danima.