Vijesti 03.02.2016.

“Tango Natural” otvara svoja vrata i u Banjaluci: Besplatan čas 5. februara!

ČITANJE: 2 minute
Tango Natural
Jedna od najvećih evropskih škola tanga „Tango Natural“ počinje sa radom u Banjaluci.

Kako kažu u ovoj školi, tango je čaroban ples,uzbudljiv, strastven, misteriozan, nježan…i plešu ga desetine hiljada ljudi širom svijeta! Dobar dio njih je nekad mislio da ima dvije lijeve noge.

Može ga plesati svako: bez obzira na godine, pol, politička, vjerska, seksualna i ostala opredjeljenja, bez obzira na prethodno plesno iskustvo, visinu, težinu…

U petak, 5. februara, počinje sa radom Tango Natural Banja Luka i tim povodom će instruktori jedne od najvećih evropskih tango škola (Tango Natural Beograd) održati besplatan čas za sve zainteresovane.

Čas će se održati u Domu Omladine u Banjaluci, sa početkom u 19.00 časova.

Intenzivni tango vikend se nastavlja u subotu i nedelju i to u Sali KUD-a Pelagić u ulici Kralja Petra Prvog Karađorđevića 84. Sa sljedećim terminima:

SUBOTA: 16.00 -19.15 h
NEDJELJA: 12.30 -15.30 h

Instruktori Tango Naturala iz Beograda će držati ovakve intenzivne seminare dva puta mjesečno, a u ostalim terminima, praktike će organizovati iskusniji tango plesači iz Banja Luke.

Tango Natural Banja Luka proistekao je iz velikog entuzijazma i posvećenosti lokalne grupe zaljubljenika u argentinski tango koji su se savršeno uklopili u misiju najveće tango organizacije u regionu, beogradskog Instituta Tango Natural.

tango 2

Ideja o širenju tango kulture kao zdravog i konstruktivnog pristupa životu, koju Tango Natural već godinama uspješno realizuje, doprinijela je da se beogradska tango zajednica razvije u jednu od najvećih i najdinamičnijih u Evropi. Tango Natural organizuje niz uspješnih internacionalnih događaja, od kojih izdvajaju festival „Belgrade Tango Encuentro“ i „Summer Tango Camp“ u Kolašinu.

Pored svih organizacionih uspjeha, Tango Natural i dalje na prvo mjesto stavlja kvalitet rada svoje škole argentinskog tanga i brojnost polaznika/ca, gledajući na to kao na preduslov za sve druge projekte. U okviru sistema Tango Naturala, zaživjele su škole tanga širom Srbije i regiona (u Lazarevcu, Sarajevu, Bijelom Polju, Kolašinu…), pa je veliko zadovoljstvo što će i Banjalučani , imati priliku da se upoznaju sa tangom – svjetskim jezikom tijela.

tango 1

A kako to rade Beograđani i kako će izgledati časovi u Banjaluci pogledajte u videu:

Nataša i Mirko – Tango Natural Belgrade – Noć mi te duguje

Zdravko Čolić i argentinski tango!? Kad se pogodi prava emocija, tango može da se pleše uz sve vrste muzike.Da li želite i vi da probate? 🙂 Upis u Tango Natural je otvoren. Odaberite termin i priključite se:SUBOTOM i NEDELJOM (16:30 – 18) iliSREDOM (21 – 22:30) i ČETVRTKOM (19:30 – 21).Više informacija na: +381 63 38 44 65

Gepostet von Tango Natural Beograd am Freitag, 15. Januar 2016

(Banjaluka.net)