Vijesti 12.01.2021.

TATJANA BERIĆ: Ana Kotur Erkić ne zna ništa o ljudskosti, može da uči od gradonačelnika kojeg optužuje

ČITANJE: 1 minuta

Tatjana Berić, kandidatkinja PDP-a za odbornika u Skupštini grada Banjaluka na posljednjim izborima, odgovorila je aktivistkinji za prava osoba s invaliditetom Ani Kotur Erkić, na prozivke koje je uputila na račun gradonačelnika Draška Stanivukovića.

Njenu reakciju, upućenu FB stranici našeg portala, prenosimo u cijelosti.

– Gospođo Erkić, Ana “borcu za ljudska prava”, kako se nazivate, da li je lična frustracija i animozitet prema nekome razlog da smišljate bolesne tvrdnje? Gspođo Erkić, Ana, taj koga vi optužujete da vrijeđa lica sa invaliditetom, naš gradonačelnik Draško Stanivuković je jedini koji je meni kada sam ostala u ćorsokaku, sa svim zatvorenim vratima i na rubu psihičkih poremećaja usljed situacije koja me snašla otvorio svoja vrata i pružio ruku. Gdje ste bili tada? Jedini koji je stao iza mene kada je bilo najteže. Gdje ste bili tada? Gospođo Erkić, Ana gdje ste bili kada su pelene bile problem i kada je jedini Draško Stanivuković istupio i izborio se za veći broj i bolji kvalitet istih, dok ste ga Vi i tada pljuvali – pita Tatjana Berić.

– Gospođo Erkić, Ana, samo sram može da Vas bude, a znate da ste i mene potkačili kada ste rekli da kolica koristim za reklamu i da nisam lice sa invaliditetom. Na kraju, nije Draško taj koji je izreku smislio, ista postoji prije njegovog rođenja, mog, Vašeg, zašto ne krivite onog ko jeste? Borče za ljudska prava, Vi o ljudskosti ne znate ništa i mogli biste da učite od njega koga bezočno optužujete – zaključuje Tatjana Berić.

(Banjaluka.net)