Politika 31.12.2021.

Tegeltija poželio da 2022. bude godina mira i prosperiteta

ČITANJE: 1 minuta

Predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija čestitao je Novu godinu građanima BiH sa željom da 2022. bude godina mira i prosperiteta.

“Godina iza nas je bila puna izazova, ali nas je i naučila da samo zajedničkim zalaganjem, unutrašnjim dijalogom i međusobnim uvažavanjem i poštovanjem možemo da izgradimo bolje društvo, ostvarimo ekonomski napredak i zaustavimo odlazak mladih i obrazovanih ljudi sa naših prostora” naveo je Tegeltija.

On je u čestitki u svoje i u ime Savjeta ministara građanima BiH poželio srećnu i uspješnu novu 2022. godinu.

“Sa željom da godina pred nama bude godina mira i prosperiteta i da u duhu zajedništva gradimo bolju budućnost za sve naše građane, čestitam vam Novu godinu”, naveo je Tegeltija.

Borenović: Godina izazova u političkom i zdravstvenom smislu

Lider PDP-a Branislav Borenović istakao je da je protekla godina bila izazovna u političkom, a posebno u zdravstvenom smislu, te izrazio nadu da će u narednoj godini Republika Srpska uspješno prevazići sve izazove.

“Neka nova godina bude podstrek da zahtijevamo bolje, više i da mijenjamo sve ono što ne valja. Naš narod zaslužuje sigurnost, mir, blagostanje, mnogo više veselja i neka nova godina to i donese”, naveo je Borenović.

Čestitajući građanima novogodišnje praznike, Borenović je svima poželio godinu ispunjenu dobrim zdravljem, radošću, napretkom i boljim životom.

(Srna, E.M)