Vijesti 03.08.2021.

Teška saobraćajna nesreća kod Kotor Varoša, muškarac poginuo kraj vlastite kuće

ČITANJE: 1 minuta

Nedeljko Simić (47) poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila na magistralnom putu u Maslovarama kod Kotor Varoša.

Do nesreće je došlo sinoć oko 19 časova kada su se sudarili „pasat“ kojim je upravljao Simić i „audi“ koji je vozio Vladan Petrušić (23) iz Kotor Varoša.

Na magistralnom putnom pravcu Maslovare-Obodnik, u mjestu  Maslovare, opština Kotor-Varoš, dana 02.08.2021.godine, oko 19 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda sa posljedicama po lica, prenosi Srpskainfo.

Uviđaj na licu mjesta nezgode obavila je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Gordana Mijatović, zajedno sa policijskim službenicima  Policijske stanice Kotor Varoš.

– Tužilac je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja, radi utvrđivanja svih okolnosti saobraćajne nezgode, a naložena je i obdukcija  tijela nastradalog koji će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske – pojasnili su u OJT Banjaluka.

Prema riječima očevidaca, saobraćajna nesreća se desila kada je vozilo, koje je skretalo prema benzinskoj pumpi bočno udarilo vozilo, koje ga je preticalo, prenosi ATV.

Od siline udarca vozač prvog vozila je poginuo, skrećući, takoreći u dvorište vlastite kuće.

(A.M.)