Vijesti 15.08.2016.

Specijalni popust za Tesla Inverter klima uređaje u Megatronicu

ČITANJE: 2 minute

Prodavnica tehničke robe Megatronic će svim zainteresovanim kupcima u preriodu od 15. do 31. avgusta omogućiti specijalni popust na Tesla Inverter klime u iznosu od 50 KM.

Sve što treba da uradite jeste da pri kupovini klime u našoj prodavnici popunite kupon sa osnovnim podacima i dobijate vaš uređaj po sniženoj cijeni.

Megatronic je novootvorena prodavnica tehničke robe koja se nalazi u ulici Kralja Petra I Karađorđevića, preko puta Ferhadije, i nudi veliki broj novih i polovnih računara, televizora, mobilnih telefona, klima uređaja, kao i kompletne opreme za ove uređaje.

Osim prodaje Megatronic nudi i servis računara, mobilnih telefona te rješavanje najčešćeg problema sa kojim se susreću korisnici pametnih telefona – zamjenu stakala i displeja na njihovim mobinim uređajima.

Tesla Inverter klime – savršen odnos cijene i kvaliteta

tesla inverter klima

Tesla klima uređaji veoma brzo osvajaju tržište kod nas i u regionu zahvaljujući prije svega savršenom odnosu cijene i kvaliteta. Akcija u Megatronicu obuhvata dva najpopularnija modela iz njihove Inverter linije klima uređaja koje spadaju u najviše kategorije kada je u pitanju energetska klasa hlađenja i grijanja (A+ i A++)

Model TC32H3-12410IA idealan je za prostorije do 40 kvadratnih metara dok je model TC51H3-18410IA namjenjen za malo veće prostorije, do 60 kvadratnih metara. Uz standardne funkcije koje su karakteristične za ove tipove visokokvalitetnih uređaja kao što su samočišćenje, samodijagnostika odmrzavanje i sl., ova dva modela ističu se i po naprednim funkcijama poput Vitamin C filtera i Ionizatora.

Vitamin C filter ispunjava vazduh prostorije C vitaminom koji omekšava kožu i smanjuje stres, dok Ionizator povećava količinu aniona u vazduhu. Ovo omogućava stvaranje prirodnog i osvjećavajućeg vazduha u vašem domu što će uticati na smanjenje stresa i poboljšanje metabolizma. Anioni u zraku značajni su i za stimuliranje cirkulacije, poboljšanje funkcije pluća te sprječavanje bolesti pluća poput astme.