Politika 07.05.2016.

Teslić: Aktivista SNSD-a napadnut u kafani

ČITANJE: 1 minuta
Теслић - оштећено возило1
Lice čiji su inicijali R.K. rano jutros je prijavilo teslićkoj policiji da je od jednog lica zadobilo udarac šakom u glavu i da mu je oštećeno vozilo, rečeno je Srni u Centru javne bezbjednosti (CJB) Doboj.

Prijava je zaprimljena u 4.35 časova.

Nakon izlaska na lice mjesta, policija nije zatekla prijavljeno lice u ugostiteljskom objektu “Havana” u Tesliću, a na parkiralištu se nalazilo vozilo “mercedes” sa vidljivim oštećenjima.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac, a oštećenom je uručen prijedlog za krivično gonjenje počinioca, i u toku je utvrđivanje činjeničnog stanja.

Iz dobojskog CJB-a rečeno je i da će prvog narednog radnog dana policija dostaviti informaciju opštinskoj nadležnoj komunalnoj inspekciji u vezi sa prekoračenjem radnog vremena ugostiteljskog objekta.

Aktivista SNSD-a Radiša Kovanović rekao je Srni da je ranoj jutros fizički napadnut u ugostiteljskom objektu “Havana” i da su napadači oštetili i njegovo vozilo.

Kovanović je naveo da ga je napalo njemu poznato lice, aktivista lokalnog SDS-a i uposlenik parking servisa u ovoj opštini, a kao motiv napada navodi njegov komentar na društvenoj mreži “Fejsbuk” o lošom radu ove službe.

On naveo i da su mu lica, koje je prijavio policiji, oštetila i parkirani “mercedes”, pričinivši mu materijalnu štetu od oko 1.000 KM.

Teslic ostecen auto

(Agencije)