Test: Šta sve možeš kad si Frend!?

Friends on adventure

Kratak Frend test za sve! Odgovore potraži na kraju testa.

1.​ Jesi li Frend i jesi li često na Fejsu?

a)​ Jesam Frend i stalno sam na Fejsu.

b)​ Nisam Frend, ali želim biti na Fejsu više nego dosad.

2.​ Imaš li mnogo frendova s kojima se želiš dopisivati i pričati?

a)​ Da! Imam ih mnogo.

b)​ Nemam ih mnogo, ali sam stalno na vezi sa onima koje imam.

3.​ Znaš li koga trebaš pozvati kada ti trebaju informacije o tvom Frendu?

a) Da

b) Ne

Odgovor 1

Ako je tvoj odgovor pod a), onda već imaš svoj Frend broj, a za tebe je idealna opcija koja se zove “Facebook 30 dana”. Aktiviraš je za samo 3 KM (sa PDV-om) putem servisa Moj meni (*100#), aplikacije m:go ili slanjem SMS-a sa ključnom riječi FACEON na broj 065 1199 i punih 30 dana su ti neograničeno dostupni Fejs i Mesendžer. Cool, zar ne?

Ako je tvoj odgovor pod b), onda je sjajno vrijeme da postaneš Frend! Zato što ćeš, ako nabaviš Frend startni paket do kraja juna 2016. godine, za 4 KM (sa PDV-om), pored 4 KM na bonus računu koje ti vrijede 30 dana od dana aktivacije, dobiti i potpuno sjajnu mogućnost besplatnog korištenja Fejsa do kraja godine! Pristup Fejsu aktiviraj putem besplatnog pozivanja koda *141# i druži se bez ograničenja.

FREND Facebook ponuda ti omogućava pristup Fejs stranicama i Mesendžeru. Ako želiš da pristupiš linkovima koji će te odvesti izvan Fejsa, uvijek možeš da kupiš internet putem tarifnih opcija koje možeš da potražiš i aktiviraš u servisu Moj meni (*100#).

Odgovor 2

Ako je tvoj odgovor pod a), onda će te sigurno obradovati informacija da ćeš do kraja maja, kao Frend korisnik, svoj račun moći da dopuniš sa popustom od 50% i to vikendima!!! A, to znači, slobodno razgovaraj, dogovaraj izlaske i kuckaj poruke. Kao FREND korisnik, svakoga vikenda do kraja maja svoj račun možeš dopuniti elektronskom dopunom u iznosu od 10 KM ili više i tako dobiti popust od 50% na cijenu dopune. Dopunu koju ovako kupiš, naravno, možeš trošiti i svim ostalim danima u sedmici.

Dakle, ne zaboravi se dopuniti već od 14.05.2016. godine (00.00 časova) do 15.05.2016. godine (24.00 časa), ali i od 21.05.2016. godine (00.00 časova) do 22.05.2016. godine (24.00 časa), i od 28.05.2016. godine (00.00 časova) do 29.05.2016. godine (24.00 časa).

Uz dopunu u vrijednosti od 10 KM, koju ćeš u navedene vikende platiti samo 5 KM, dobijaš 5 KM na glavnom računu i 5 KM na bonus računu. Glavni račun možeš koristiti za sav saobraćaj, dok bonus račun možeš koristiti za pozive u m:tel mobilnoj mreži i za SMS prema svim mobilnim mrežama u BiH. Period važenja iznosa dopune na bonus računu od 5,00 do 9,99 KM važi 5 dana, od 10,00 do 19,99 KM važi 7 dana i od 20,00 KM i više važi 15 dana.

Ako je tvoj odgovor pod b), onda pogledaj odgovor pod a). Važi i za tebe!

Odgovor 3

Za oba odgovora važi isto: za sve što te zanima o Frendu, ponudi, načinu korišćenja tarifnih opcija, ili nešto drugo u vezi sa Frendom, uvijek možeš besplatno pozvati korisnički servis 066 10 10 10, koji je za tebe otvoren 24 časa dnevno, 365 dana u godini.

(PR)

AERODROM REPUBLIKE SRPSKE: Linija Beograd-Banjaluka-Beograd tri puta sedmično

Sa Aerodroma Banjaluka trenutno saobraća redovna linija Beograd-Banjaluka-Beograd avio-kompanije “Er Srbija”, a iz preduzeća “Aerodromi Republike Srpske” rekli su Srni da će preduzeti sve aktivnosti na daljem uspostavljanju normalnog odvijanja saobraćaja u skladu sa razvojem epidemiološke situacije i preporukama nadležnih institucija.  Linija Beograd-Banjaluka-Beograd saobraća tri puta sedmično – srijedom, petkom i nedjeljom, a “Er Srbija”

DRAGIČEVIĆ: Stanivuković pravi predstavu na Trgu 

Davor Dragičević prozvao je poslanika PDP-a Draška Stanivukovića zbog političke zloupotrebe pokreta „Pravda za Davida“. Nakon što je Stanivuković danas održao pres konferenciju na Trgu Krajine, navodno dajući podršku članovima „Pravde za Davida“ koji su prije tri dana privedeni zbog neprijavljenog okupljanja na Trgu, Dragičević je putem Fejsbuka poručio sljedeće: “Opet predstava na trgu, dobro

Godišnjica rođenja jednog od najvećih umova u istoriji svjetske nauke

Srpski pronalazač Nikola Tesla (1856-1943), jedan od najvećih umova u istoriji svjetske nauke, posebno elektrotehnike, tvorac “novog tehničkog poretka”, čijim je izumima postavljen temelj i pravac vrtoglavog naučno-tehničkog razvoja ljudskog roda u 20. vijeku, rođen je na današnji dan 1856. godine.  Tesla je pronašao obrtno magnetno polje, trofazni sistem prenosa električne energije, indukcioni motor, generator

JEDNA OSOBA PREMINULA: U kantonu Sarajevo 72 nova slučaja korona virusa

Klinički centar Univerziteta u Sarajevu testirao je još 408 uzoraka na prisustvo koronavirusa, a u kantonu Sarajevu su potvrđena 72 nova slučaja. Tokom noći u izolatoriju Klinike za plućne bolesti Podhrastovi preminuo je jedan pacijent koji je bio pozitivan na COVID-19. Pacijent je odranije imao i druge bolesti. (A.M/banjaluka.net)

U BiH sa migrantima dolaze brojni bezbjednosni problemi

Posljednja akcija Federalne uprave policije u kojoj je uhapšen diler iz Sarajeva od koga su drogu kupovali mahom državljani Alžira, Maroka i Pakistana još jedna je potvrda da migranti koji dolaze u BiH sa sobom donose brojne bezbjednosne probleme i da je na neki način ponovo oživljena “balkanska ruta”, piše “Dnevni avaz”. Riječ je o

HAOS U GRČKOJ: Hiljade ljudi na ulicama (VIDEO)

Grčka policija upotrijebila je u četvrtak uveče suzavac da bi rastjerala demonstrante koji su se okupili ispred Parlamenta, kako bi izrazili nezadovoljstvo nacrtom zakona kojim se ograničavaju javne demonstracije. Rojters navodi da su se na trgu Sintagma mogli vidjeti oblaci dima, te da su na policiju bačene tri gasne bombe. Policija je odgovorila bacanjem suzavca.