Vijesti 14.03.2019.

Tijelo Davida Dragičevića danas odlazi u Austriju

ČITANJE: 1 minuta

Tijelo nastradalog Davida Dragičevića danas će biti prebačeno iz Banjaluke u Austriju, nakon što je u utorak ekshumirano iz grobnog mjesta u Banjaluci.

– Sutra nam je jedan od najtužnijih dana. Sutra je 354. dan od kada naš Đakac nije dočekao istinu. Sutra je dan kada naš klinac odlazi iz geta. Budimo ljudi dostojni vrlina koje jedan čovjek može da ima. Budimo dostojanstveni kao što smo uvijek bili. Sutra naš Đakac odlazi u deset sati ispred Rebrovačke crkve – stoji u sinoćnjoj objavi grupe “Pravda za Davida” na Facebook-u.

Takođe, na ovoj društvenoj mreži je najavljeno kako će doći do okupljanja članova grupe “Pravda za Davida” u dvorištu Rebrovačke crkve danas u 9.45 časova, gdje će ispratiti tijelo Davida Dragičevića iz Banjaluke.

Članovi ove grupe su najavili kako će krenuti privatnim automobilima prema graničnom prelazu u Gradišci, gdje će se nakratko zaustaviti između autobuske stanice i lokalnog stadiona kako bi se obratili medijima.

“Pravda za Davida” poručuje da svi oni koji nisu u mogućnosti u to vrijeme odati počast Davidu Dragičeviću da se naknadno priključe koloni vozila na parkingu kod bezinske pumpe Nafta Trans u Gradišci.

(Klix.ba)