Sport 01.08.2020.

Tim Novaka Đokovića reagovao na izmišljeni intervju

ČITANJE: 1 minuta

Nakon informacije koja se pojavila danas kako je jedan internet sajt u etar pustio izmišljeni intervju sa Novakom Đokovićem kako bi sebi “podigao cijenu”, oglasio se tim srpskog tenisera saopštenjem za javnost.

U saopštenju Novakovog tima se navodi da tekst i navodi na temu Novakove navodne izjave o trgovanju kripto valutama nisu istiniti.

“Nijedan detalj iz pomenutog teksta nije tačan, niti ima bilo kakvog uporišta u realnosti. Da bi se spriječile dalje spekulacije u vezi sa tim, stvar je preuzeo advokatski tim Novaka Đokovića, koji će se sa pravne strane ovim baviti”, poručeno je iz Novakovog tima.

Podsjetimo, na jednom internet sajtu, napravljenom samo u svrhe promovisanja digitalne valute bitkoin, osvanuo je izmišljeni intervju sa prvim teniserom svijeta u kojem osvajač 17 Grend slem titula poziva građane Srbije da ulažu u bitkoin kako bi se obogatili preko noći. Cijela stvar je otišla toliko daleko da je u izmišljenom tekstu navedeno kako je Novak gostujući na jednoj srpskoj televiziji rekao da mu je trgovina bitkoinom glavni način za zarađivanje novca, prenose agencije.

Narodna banka Srbije je zatražila da se emitovanje intervjua prekine, ali je bilo prekasno, prenio je danas Informer.

(A.M/banjaluka.net)

Oznake: Novak Đoković