Magazin 27.11.2015.

Tina Katanić nudili 15.000 evra za učešće u Velikom bratu, ona odbila

ČITANJE: 1 minuta
tina-katanic
– Sigurna sam da bih digla gledanost zbog svega što sam proživjela ljetos. Bilo bi dovoljno da uđem samo na pet minuta, ali ne mogu da ostavim posao – povjerila se Tina Katanić (31) prijateljici.

Kako piše 24 sata, produkcija “Big Brothera” prvo je ponudila manekenki pet hiljada evra, zatim su udvostručili iznos, a posljednja ponuda, u odnosu na redovne stanare, koji zarađuju 100 evra sedmično, bila je “nemoralna” – čak 15.000 evra!. Ali, Tina je nakon konsultacija s advokatom to odbila.

Tina je, saznaju mediji, tražila i voditeljski angažman na televiziji, ali na kraju je odustala od svega. Prijateljici je rekla da ne bi imala vremena za nove angažmane jer puno snima, a odnedavno radi kao portparolka kompanije koja se bavi internet produkcijom.

Producenti su u kuću Velikog brata zvali i Bornu Rajić (45), koja ih je takođe odbila jer ulazi u HTV-ov kviz “Bezveze”. U show su pozvali i Soraju (29) kao i Nemeša (27).

– Vodim ‘Kolo sreće’ i imamo snimanja svaki drugi dan sve do ljeta. Posvetila sam se tome i odbila sve rijalitije u koje su me zvali – kaže Soraja.

Nemeš takođe ne zna hoće li prihvatiti ponudu zbog obaveza. Produkcija je zvala i pobjednicu iz 2011. Marijanu Čvrljak (31), no ona se povukla iz javnosti. Novac koji je osvojila potrošila je na život u Beogradu s Nemešom, a trenutno živi u predgrađu Zagreba i radi za teleoperatera.

(Avaz)