Vijesti 30.01.2016.

Tinejdžeri luduju za novim izazovom – a ovaj dječak je umalo umro zbog njega

ČITANJE: 1 minuta
skajlar
Opasni “selotejp izazov” sve je popularniji među mladima, a poenta je u tome da ih neko umota selotejpom a oni onda skakuću naokolo i pokušavaju da se oslobode. Skajlar Fiš (14) iz Vašingtona rješio je da se oproba u ovoj “zabavi” i završio sa 48 šavova na glavi.

Skajlar je rješio da proba izazov tako što su ga drugari oblijepili izolir trakom dok je stajao. Njegov “zadatak” je zatim bio da se oslobodi bez ičije pomoći, a sve je krenulo po zlu kada je pao i udario glavom.

http://twitter.com/KPRC2/status/692403212058435584/photo/1

Prvo je udaro glavom o prozor, a zatim je završio na betonu, gdje je ozbiljno povredio oko. Sama izolir traka mu, irončno, nije zadala nikakve povrede, ali je dječak pretrpio ozbiljne povrede glave i završio sa velikim ožiljkom. Nije poznato da li će ikada u potpunopsti povratiti vid, a njegova majka je riješila da podeli priču sa svima kako bi upozorila mlade i njihove roditelje na opasnosti ovog izazova.

Sam Skajlar kaže da se većine tog dana uopšte ne sjeća, ali zna da se osjećao “kao da ga je udario auto”. Kaže da je srećan što je preživio i da se nada da će njegove užasne povrede sprečiti druge ljude da se priključe ovom izazovu.

– Kad razmišljam o tome, prvo sam vrlo tužan, ali onda postanem srećan, jer sam preživio sve to. Umalo da umrem – kaže Skajlar.

(24sata.rs)