Vijesti 08.01.2023.

Tomaš: Jača lokalna zajednica za jaku RS

ČITANJE: 1 minuta

Načelnik opštine Prnjavor Darko Tomaš rekao je da je najveća pomoć i podrška razvoju Republike Srpske jaka i stabilna lokalna zajednica i istakao da je opština Prnjavor u proteklih godinu dana vidljivo napredovala.
Tomaš je nakon današnjeg prijema upriličenog povodom 9. januara, Dana Republike Srpske, poručio sugrađanima da ukoliko svako uloži minimalan trud za pozitivan napredak, prije svega sebe kao ličnosti i svoje porodice, istovremeno će doprinijeti izgradnji i jačanju opštine i Republike Srpske.

Predsjednik Skupštine opštine Željko Simić poželio je da Republika Srpska traje vječno, da bude jaka, stabilna, napredna i da se još mnogo godina slavi njen rođendan.

Prijem za brojne zvanice iz privrednog i javnog života koji je organizovala opština Prnjavor upriličen je u Hotelu “Novi nacional”.

Sutra, na Dan Republike Srpske, u 9.00 časova u Spomen-hramu na Vučijaku biće služena liturgija, dok je u 10.00 časova predviđeno polaganje vijenaca kod spomen-ploče sa ispisanim imenima 626 poginulih boraca u proteklom Odbrambeno- otadžbinskom ratu.

(Srna/Z.M)

Oznake: Dan RS, Prnjavor