Sport 30.06.2016.

Toni Jović tužio Borac!

ČITANJE: 1 minuta

Doskorašnji napadač Borca Toni Jović tužio je banjalučki klub i zatražio isplatu dugovanja u iznosu od 10.000 KM.

Prvi strijelac crveno-plavih u prethodnoj sezoni Premijer lige Bosne i Hercegovine potvrdio je listu “EuroBlic” da je odlučio da “presavije tabak” jer mu je Borac ostao dužan pet plata u visini od 1.400 KM i 10 stanarina u iznosu od po 300 KM.

“Podnio sam tužbu jer nemam namjeru da novac koji sam pošteno zaradio poklonim bilo kome, a kamoli ljudima koji su se ponijeli nekorektno. Ostao sam u klubu u teškoj situaciji i dao sve od sebe da izborimo opstanak. Zauzvrat kad sam bio povrijeđen osim poziva Roberta Zrilića (bivšeg direktora), niko iz kluba me nije nazvao da upita kako sam, a kamoli da li mi nešto treba”, rekao je Jović i dodao da čelnici Borca dva puta nisu ispunili obećanja o isplati duga.

“Obećano mi je da će novac biti uplaćen do 15. juna, što se nije desilo. Potom da ću ga dobiti nakon donatorske večeri, što opet nije poštovano. Tužbom mi prijeti stanodavac kojem je klub trebalo da plati 10 stanarina, tako da je to prelomilo da se obratim sudu”, podvukao je krilni napadač.

Sportski direktor Borca Stojan Malbašić nije mogao da potvrdi informaciju o Jovićevoj tužbi.

“Da li nas je tužio i kako će se klub odrediti po tom pitanju, znaćemo više kad zvanično dobijemo tužbu”, rekao je Malbašić.

(blic.rs)