Vijesti 28.12.2015.

Tragedija kod Teslića: Poginuo maloljetnik

ČITANJE: 1 minuta
policija
Trinaestogodišnji dječak poginuo je juče u mjestu Donji Ružević, opština Teslić, a tragedija se dogodila u krugu preduzeća “Elgrad”, vlasništvo njegovog oca, potvrđeno je “Nezavisnim”.

Dječak je, naime, samoinicijativno sjeo u radno vozilo sa fiksiranom prikolicom i bez vozačke kabine, a potom je došlo do nesreće.

– On se vozio u krugu preduzeća i prilikom pokušaja parkiranja, mjenjač je stavio u položaj za kretanje unazad, prilikom čega se vozilom podvukao pod kamionsku prikolicu tako da je njegovo tijelo pritisnuto kamionskom prikolicom sa gornje strane i šasijom radnog vozila sa donje strane, usljed čega su nastale povrede opasne po život- saopšteno je iz policije.

Jedan od radnika koji se nalazio u krugu preduzeća, i dječakov brat koji živi u blizini mjesta događaja, prevezli su povrijeđenog dječaka do Doma zdravlja Teslić, gdje je trinaestogodišnjak preminuo.

– O navedenom događaju obavješten je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Doboj. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Teslić zajedno sa inspektorom zaštite na radu- saopšteno je iz policije.

(NN)