Trajno obrišite svoj Fejsbuk nalog u ovih nekoliko koraka

Fejsbuk može biti vrlo korisna alatka kada se koristi na ispravan način. Međutim, postoji veliki broj stvari koje kvare cjelokupno iskustvo. Reklame, zahtjevi za igranje besmislenih video igara, bezbroj kvizova, itd.

Ukoliko smatrate da vam Fejsbuk nalog nije potreban, sada ga vrlo lako možete izbrisati. Možete ga čak i trajno deaktivirati.

Evo šta treba da uradite ako ne želite da trajno izbrišete nalog. Jednostavno vam je potreban odmor od društvenih mreža, ali imate u planu da nalog koristite kasnije:

– Kliknite na strijelicu u gornjem desnom uglu,
– Otvorite Security podešavanja
– Kliknite na Deactivate your account i pratite dalja uputstva.

Ako želite da trajno uklonite nalog, treba da uradite sljedeće:

– Kliknite na strijelicu u gornjem desnom uglu a odmah zatim na Settings,
– Kliknite na Download a copy of your Facebook data (sigurno će vam nešto od ovoga biti potrebno),
– Pratite uputstva kako biste preuzeli arhivu.

Kada završite sa preuzimanjem arhive, treba da uklonite veb sajtove i aplikacije koje koriste vaše Fejsbuk podatke za prijavljivanje.

– Otvorite Settings i kliknite na Apps, vidjećete sve sajtove i aplikacije koje su povezane sa vašim nalogom,
– Kada mišem pređete preko neke stavke, pojaviće vam se remove taster. Kliknite na njega da biste potvrdili da želite da uklonite pristup aplikaciji,
– Ponovite ovo na svim aplikacijama i servisima koji se nalaze na listi.

Kada zavšite sa uklanjanjem aplikacija, sajtova i servisa, kliknite na Help i potražite Delete account opciju.

– Kliknite na Delete my account i potvrdite.

Kada to uradite, imaćete 14 dana da se predomislite. U suprotnom, vaš Facebook nalog biće trajno izbrisan, piše Android Authority.

(Mondo.ba)

Prihodi za devet mjeseci 2,5 milijardi KM

Vlada Republike Srpske usvojila je danas konsolidovani izvještaj o izvršenju budžeta Srpske za period 1. januar – 30. septembar prema kojem su prihodi i primici planirani budžetom za devet mjeseci ove godine ostvareni u iznosu od 2.500.700.000 KM, što predstavlja 102 odsto u odnosu na budžet za posmatrani period.

Čubrilović uručio zlatne medalje Gimnaziji i Medicinskoj školi

Rukovodstvima Gimnazije i Medicinske škole danas su svečano uručene zlatne medalje koje su učenici ovih škola, šest iz Gimnazije i tri iz Medicinske škole, osvojili na Međunarodnom festivalu inovacija, znanja i stvaralaštva “Tesla fest 2019” u Novom Sadu u oktobru.

Advokat Sandić kritikovao vozače službenih automobila, pozvan na informativni razgovor

Banjalučki advokat Dario Sandić, poznat po tome što ukazuje na razne nepravilnosti u radu institucija, pozvan je danas na informativni razgovor. Sandić je na svom Fejsbuk profilu ukazao na bahato ponašanje vozača službenih vozila MUP RS i Vlade RS, a nadležnima nije trebalo dugo da pozovu Sandića. Zanimljivo je da je poziv bio telefonski i

PORUKA: SNSD traži od DNS-a novo ime za ministra, rastu Božovićeve šanse?

Predsjednik DNS Marko Pavić ne odustaje od kandidature Draška Aćimovića za ministra, ali je DNS dobio poruku iz vrha SNSD da do petka ponude drugo ime, saznaje Srpskainfo iz više izvora. Ne smiruju se turbulencije u DNS nakon što su izglasali Aćimovića kao kandidata za ministra za ljudska prava i izbjeglice BiH. Potpredsjednici koji su

VIŠKOVIĆ SA SINDIKATOM ENERGETIKE: Neće biti otpuštanja radnika koji ne prihvate otpremnine

Premijer Republike Srpske Radovan Višković rekao je predstavnicima Sindikata udruženih radnika energetike da stimulativne otpremnine u ERS moraju biti oporezovane, ali i da Vlada neće dozvoliti otpuštanja radnika ako ne prihvate otpremnine. Ovo je za Srpskainfo izjavio predsjednik Sindikata udruženih radnika energetike Slobodan Ostojić, koji je sa kolegama iz Konfederacije sindikata imao radni sastanak s

POŽAR NA STARČEVICI: Gori potkrovlje kuće, nema povrijeđenih

U požaru koji je izbio u banjalučkom naselju Starčevica nema povrijeđenih, ali je pričinjena veća materijalna šteta. Požar je izbio u potkrovlju porodične kuće u Ulici Stevana Bulajića. Vatrogasci sa dva vozila gase požar. Za sada nije poznat uzrok, a uviđaj će biti obavljen nakon gašenja. (Srpskainfo)

Vozaču pozlilo, pa udario u dva automobila

Vozač „audija” izgubio je kontrolu nad vozilom i udario u dva parkirana automobila u ulici Trive Amelice. Nesreća se desila oko 14.20 časova, a prema riječima očevidaca vozaču je pozlilo pa je zato izazvao nesreću. – Radi se o starijem muškarcu kojem je kako sam čuo pozlilo tokom vožnje. Njega su odvezla kola hitne pomoći.