Magazin 25.05.2016.

Tražio da proba “golf” koji misli kupiti i pobjegao u njemu

ČITANJE: 1 minuta

Muškarac N.R. juče je oko 18.30 časova prijavio policijskoj stanici Čajniče da je ukraden “golf” za koji on posjeduje kupoprodajni ugovor.

On je rekao policiji da mu je nepoznati muškarac tražio ključ da proba vozilo koje namjerava kupiti, te da ga je upalio i udaljio se u nepoznatom pravcu.

Operativnim radom na terenu policijski službenici došli su do saznanja da se u vezu sa izvršenjem ovog krivičnog djela može dovesti M.I, koji je oko 20.00 časova pronađen u mjestu Potkoruša, kao i vozilo koje je bilo parkirano na sporednom šumskom putu.

Dežurni tužilac je naložio preduzimanje potrebnih mjera i radnji na dokumentovanju ovog krivičnog djela.

Nepoznata lica su u neutvrđenom vremenskom periodu u mjestu Han Derventa, u opštini Pale, obili privatnu stolarsku radnju, vlasništvo B.D, iz koje su ukrala tri elektro-motora sa stolarskih mašina i jednu brusilicu. U toku je rad na rasvjetljavanju ove teške krađe.

Sa parking prostora u Spasovdanskoj ulici u opštini Istočno Novo Sarajevo sinoć je ukradeno vozilo “bmv”, vlasništvo G.M. Po ovlašćenju dežurnog tužioca, izvršen je uviđaj i u toku je istraga.

(Agencije)