Vijesti 16.11.2018.

“TREBA MI JOŠ SLIKA S NJIM, JOŠ LJUBAVI, JOŠ SVAĐA” Riječi Davidove majke Suzane paraju srce

ČITANJE: 1 minuta

Građani Banjaluke večeras su po 236. put izašli na gradski trg i pružili podršku ocu ubijenog mladića, Davoru Dragičeviću koji je i večeras javno upitao: “Ko je ubio Davida.”

Otac ubijenog Davida Dragičevića, koji skoro devet mjeseci stoji na banjalučkom Trgu Krajine rekao je sve jasno jučerašnjom izjavom njegovog advokata.

– Nema gaća, nema marame, nema video snimaka, a nema ni izjave mrtvozornika – poručio je Dragičević sa Trga Krajine.

Dodao je da će on sa ljudima oko njega ići do kraja i da ih ništa neće spriječiti u tome, nakon čega je dobio veliki aplauz prisutnih.

– Hvala svima što ste tu sve vrijeme i pozivam vas da 21. izađete na ulice i mirno tražimo prava na život za vas i vašu djecu – rekao je Davor.

Okupljeni su ponovo u znak sjećanja na Davida podignutih pesnica pjevali pjesmu „Klinac u getu“.

Poručili su da neće odustati dok se istina ne otkrije, te da Davor Dragičević nikad neće ostati sam.

Građanima se i večeras obratila Danijela Ratešić koja je poručila da majka Suzana nije na trgu fizički, ali da je uvijek sa njima, te pročitala jedno majčino pismo.

– Ljubavi, majka te se poželjela, stalno mu pričam kao da će me čuti. Bože, žasto si ga uzeo dok nije ni spoznao svijet. Treba mi još slika s njim, još ljubavi, još svađa… Zar on tebi Bože treba više nego meni? Bože, zašto nisi uzeo mene – napisala je Suzana u svom pismu, koje ja nazvala “Pismo Bogu”.

(Srpskainfo)