Vijesti 27.02.2016.

Trebinje: Na meti lopova sve od plafonjera do vatrenog oružja

ČITANJE: 1 minuta
opljackana-roba-ATV
Krađe su u Hercegovini sve učestalije. A na meti lopova sve i svašta – od tabakera i plafonjera, do auto dijelova, namještaja i vatrenog oružja.

Trebinjska policija uhapsila je dvadesetogodišnjeg Marka Pavlovića koji je izvršio nekoliko provala u naselju Bihovi, a uzimao je sve što je mogao da ponese. Policija je po uhićenju Pavlovića pronašla ukradene stvari i vratiće ih vlasnicima.

-Više komada bijele tehnike, više kućanskih aparata, tepisi, prekrivači, više plafonjera i drugih kućanskih aparata- nabraja Veselin Milićević, komandir Policijske stanice Trebinje.

U Gacku je zabilježena i krađa jaja, šerpi, alata, a otišao je i sitniš iz jedne kasice prasice. U Nevesinju su, između ostalog, lopovi bacili oko na drva. Policija je do sada napisala 16 izvještaja i prekršajnih naloga, a četiri mladića su uhapšena.

-Sva roba koja se tiče ovih krivičnih dijela koje sam vam spomenuo je pronađena i biće vraćena vlasnicima. Znači na području Gacka i na području grada Trebinja-rekao je Siniša Laketa, zamjenik načelnika CJB Trebinje.

Kod jednog od uhapšenih mladića policija je pronašla i nekoliko kofera i torbi. Bilo je i frižidera, veš mašina i mašina za posuđe. Prilikom hapšenja jedan od uhapšenih lopova samo je kratko prokomentarisao “Pa zašto me sada privodite – znate li kako je teško bilo sve ovo iznijeti iz kuće”. Uspio je da nasmije i policajce koji su rutinski odradili svoj posao.

(Atv)