Politika 02.03.2016.

Trebinjski NDP protiv Saveza za promjene

ČITANJE: 2 minute
ndp
Ukoliko Slobodan Šaraba i trebinjski NDP ne podrže zajedničkog kandidata Saveza za promjene, Gradski odbor ove stranke biće raspušten, a njihov predsjednik isključen iz partije, jasno je poručio potpredsjednik NDP – a Zdravko Krsmanović.

Mjesta za ljutnju, ucjene i političko manevrisanje na ovim izborima neće biti na lokalu dodaje Krsmanović, a svi koji se ne budu složili sa politikom Saveza moraće da se suoče sa posljedicama svojih odluka.

-Nekorektno je tražiti da PDP podrži Čavića u Banjaluci, a vi da ne podržite Slavka Vučurevića u Trebinju. To je politička prostitucija- rekao je potpredsjednik NDP-a Zdravko Krsmanović.

Trebinjski NDP na nogama. Uvrijeđeni su, kažu, izjavom svog stranačkog kolege, ali ne i iznenađeni – Zdravko Krsmanović sklapa neprincipjelene, političke saveze po Hercegovini, tvrde, samo kako bi se dokopao načelničke fotelje u Foči.

-Mi znamo šta radi gospodin Krsmanović, da mu je mala knjižica NDP – a u džepu, a velika Nove sosijalističke na srcu, da gospodin Krsmanović vjerovatno koalira sa gospodinom Slavkom Vučurevićem da se raspusti Gradski odbor NDP – a u Trebinju da bi on dobio podršku od fočanskog PDP-a zbog svoje kandidature za načelnika opštine Foča- rekao je potpredsjednik trebinjskog NDP-a Dragan Ukropina.

-Da se gospodin Krsmanović drži Foče, a da ćemo mi u Trebinju donositi odluke onako kako to dogovorimo ovdje, u interesu građana Trebinja, bez bilo kakvog nametanja i bilo kakvih ucjena- rekao je potpredsjenik NDP-a i predsjednik trebinjskog NDP-a Slobodan Šaraba.

Uprkos ulitmatumu koji im je stigao od narodnog poslanika, Trebinjci su kažu odavno prelomili. Ako Slavko Vučurević bude kandidat Saveza za promjene oni će učiniti sve da ne bude izabran, sa ili bez amina Dragana Čavića koji bi u Hercegovinu trebalo da stigne za desetak dana kako bi izgladio sukobe unutar stranke.

(ATV)