Biznis 24.03.2016.

Treća sezona “Telltale Walking Dead” počinje ove godine

ČITANJE: 1 minuta
telltale
Telltale ne posustaje! Poslije mini serije smještene u Walking Dead univerzum, Batman igre koja počinje ovog ljeta i još mnogo projekata koje ne sumnjamo da razvijaju, ove godine nas očekuje nastavak ”velike” Walking Dead priče.

Kako navode iz Telltale Games, spremaju nešto ”kul i neočekivano”, a plan je da se sezona 3 logično nastavi na finale prethodne, ma kako da ste je završili.

Glavna stvar na koju je studio trenutno fokusiran je kako početi sezonu tako da bude jednako interesantna Walking Dead fanovima, ali i igračima koji su propustili prethodne dvije sezone ili im je ova igra prvi kontakt sa WD univerzumom.

Takođe rade i na opciji importovanja snimljenih pozicija iz prethodnih igara kako bi se generisale neke početne promenljive u trećoj sezoni, nešto što je bila praksa i sa prethodnom sezonom. Ukoliko vam pri ruci više nisu ti fajlovi, popunjavaćete kratki upitnik.

Više informacija o igri Telltale Games čuva za ljeto, tačnije za Comic-Con kada se očekuje najava datuma početka nove sezone.

(NN/play.co.rs)