Magazin 08.05.2016.

Treća sreća: Bora Đorđević se ponovo oženio

ČITANJE: 1 minuta
BORA-DJORDJEVIC
Frontmen grupe “Riblja čorba” prije tri dana u tajnosti se vjenčao sa djevojkom Dubravkom u opštini, a nakon toga sa prijateljima otišao na ručak u jedan restoran.

Kako “Blic” saznaje, Bora Đorđević nije želio previše da priča o svom vjenčanju, pa je tako odlučio da intimnim činom pred matičarem i kumovima izgovori sudbonosno “da” svojoj znatno mlađoj djevojci koja je porijeklom iz Slovenije.

-Bora već duže vremena razmišlja o tome da se oženi. Njegova okolina nije bila oduševljan ovom idejom, s obzirom na to da iza sebe ima već dva braka, ali je na kraju ipak bilo po njegovom. Razgovarao je sa Dubravkom i riješili su da to bude skromno vjenčanje u opštini, a da nakon toga zajedno sa kumovima i nekoliko bliskih prijatelja odu na ručak. Vjenčanje je bilo prije tri dana- otkriva izvor za “Blic”.

-Mnogi se pitaju šta radim u Ljubljani sa mladom ribom. Mi jedemo dijetalnu hranu i pješačimo po planinama, tako me je natjerala da smršam dvadeset kilograma – ispričao je Bora jednom prilikom i tada po prvi put priznao da ima mlađu djevojku, o kojoj javnost malo toga zna.

Pjevač je bio u braku sa suprugom Draganom trideset godina. Njih dvoje su se razveli 2007. godine, nakon čega je ona preminula. Dvije godine kasnije oženio se sa mlađom djevojkom, Aleksandrom, koju je ostavio poslije četiri godine.

(Blic)