Vijesti 31.01.2021.

TREĆA ŽRTVA STRAVIČNOG UDESA: Nakon roditelja i baka izgubila bitku za život, mališani teško povrijeđeni

ČITANJE: 1 minuta

Kadira M. (60) preminula je u bolnici u Mostaru usred povreda zadobijenih u teškoj saobraćoj nesreći koja se juče dogodila kod Mostara.

Nesrećna žena je treća žrtva ovog udesa, a u kojem su stradali i njena kćerka i zet. Dvoje djece je teško povrijeđeno.

Dr. Mehmed Haznadar, šef Odjeljenja za anesteziju, reanimaciju i intenzivnu njegu bolnice “Dr Safet Mujić”, istakao je da je nesrećna žena primljena sa izuzetno teškim tjelesnim povredama, u komatoznom stanju, dovezena u ovu bolnicu, a uprkos silnim naporima ljekara, koji su je i reanimirali, ona je, nažalost, podlegla, piše Avaz.

Podsjetimo, žena se nalazila u automobilu “opel astra” u kojem su poginuli njena kćerka Jasmina O. i zet Rusmir O., dok su njihova djeca, od devet i 12 godina, teško povrijeđena, a hospitalizovani u bolnici Mostar i gdje su, za sada, stabilno.

U toj bolnici je i žena koja je upravljala “audijem” M.I. (20), koje je, takođe, učestvovalo u ovoj nesreći, a koja je sinoć podvrgnuta operativnom zahvatu, nakon što je zadobila teške tjelesne povrede.

Oba vozila su radi neophodnih vještačenja prevezena u krug Policijske uprave Mostar, a obdukcija smrtno stradalih osoba, po nalogu dežurne kantonalne tužiteljke biće urađena sutra.

(A.M.)