Biznis 18.11.2016.

Treći studentski konkurs Jelen piva u RS

ČITANJE: 1 minuta

“Jelen” i Centar za razvoj karijere vam predstavljaju treći “Jelen Business Case Challenge” u kojem možete osvojiti 1000 KM!

Kompanija “Molson Coors”, brend “Jelen” i CERK treću godinu za redom nastavljaju saradnju sa studentima realizacijom projekta „Jelen Business Case Challenge 2016“. Cilj ovog jedinstvenog studentskog takmičenja je da podstakne kreativnost i timski rad mladih sticanjem praktičnih znanja, a najboljima omogući vrijedne novčane nagrade. Ukoliko imate ideje za koje smatrate da su originalne, zanimljive i da mogu biti prepoznate na tržištu, ovo je idealna prilika da ih predstavite i realizujete.
Projekat kao i prošle godine zajednički organizuju “Jelen” i Centar za razvoj karijere Banja Luka (CERK), a ovgodišnje teme su „Jelen u mojoj zajednici“ i „Digitalni Jelen“. Pravo učešća imaju svi studenti, svih fakulteta, u timovima od dvoje do četvoro. Prijave ekipa se mogu poslati na [email protected], a formulari se mogu preuzeti na www.cerk.info. Rok za slanje prijava je 30.novembar 2016, dok je broj prijava i učesnika ograničen.

Uvodno predavanje i prezentacija Case Study-a za odabrane timove biće održana 30. novembra u banjalučkom Domu omladine, nakon čega će svi timovi imati par sedmica na raspolaganju za rad na temama. Timovi svoja rješenja moraju poslati najkasnije do 12. decembra, nakon čega će biti upriličeno i veliko finale, koje će uključivati najuspješnije timove.

Više informacija o konkursu i uslovima takmičenja potražite na www.cerk.info i FB stranici Centra za razvoj karijere.

(Srpskacafe.com)