Sport 25.01.2021.

Trener Borca zadovoljan pojačanjem: Novi igrači dobro prihvaćeni, imamo kvalitetnu radnu atmosferu

ČITANJE: 2 minute

Stav Gorana Zakarića, je da ukoliko ne dobije neki inostrani angažman ostaje u Borcu, koji mu je jedina opcija u BiH i ja mu apsolutno vjerujem, rekao je Marko Maksimović na kraju priprema koje su Banjalučani obavili u Trebinju.

On je istakao da se razmišlja o dovođenju jednog ili dva kvalitetna igrača, te dodaje da je zadovoljan sa igračima koji su u prelaznom roku već pojačali Borac.

“Mi smo uspjeli da dogovorimo sa Dejanom Uzelcem i Dinom Ćorićem i na taj način ojačamo zadnju liniju, s tim da Ćorića možemo da koristimo i u veznom redu. Elvis Mehanović je pojačanje u napadu, vratili smo i Milana Šikanjića u toj liniji, a Nikola Lakić je pojačao konkurenciju među golmanima. U potrazi smo za jednim veznim igračem i ukoliko se otvori potreba za napadačem i to više krilnim nego na centralnim pozicijama “, rekao je trener Borca Marko Maksimović.

On je dodao da su novi igrači dobro prihvaćeni u ekipi.

” Sjajni su momci i zaista nemamo nikakvih problema. Odlično treniraju, imamo kvalitetnu radnu atmosferu. Ono što ja zahtevam od svih igrača je da budu skromni i radni i da iz tog rada tražimo šansu. Krupne reči ni u sportu ni u životu ne mogu da donesu nešto dobro ako nemate pokriće za to. Upravo ta radna atmosfera je nešto sa čim sam najzadovoljniji “, rekao je Maksimović.

Iako se mnogo priča o odlasku Jove Lukića i Gorana Zakarića, Maksimović je demantovao ove informacije.

Podsjećamo, Banjalučani su u prethodnih sedam dana odradili pripreme u Trebinju gdje su imali odlične uslove za rad, a utakmica protiv Leotara je odgođena. Postoji mogućnost, da do srijede Borac odigra kontrolni meč sa nekim drugim timom, ali to još nije potvrđeno.

U petak, 29. januara fudbaleri Borca trebalo bi da otputuju na pripreme u Antaliju.

(N.S)