Biznis 29.12.2018.

Trgovački lanac mojMarket otvorio 26. poslovnu jedinicu

ČITANJE: 1 minuta
Uoči novogodišnjih praznika, danas je domaći trgovački lanac mojMarket otvorio 26. poslovnu jedinicu na adresi Majke Jugovića 23. Market koji se prostire na preko 700 kvadratnih metara i koji je uređen po savremenim standardima, donosi 40 novih radnih mjesta.

U duhu komšijskog koncepta trgovine i društvu ljubaznih zaposlenih, Banjalučane je dočekala posebna akcijska ponuda koja će trajati do 4. januara naredne godine, kao i specijalni novogodišnji katalog sa ponudom koja će upotpuniti svaku prazničnu trpezu. Nisu izostala ni brojna iznenađenja za kupce: svaka 100. gratis kupovina, pokloni iznenađenja za sve kupovine preko 30 KM, promocije i degustacije, kao i simbolični pokloni za sve komšije.

“Kao trgovački lanac koji je prevashodno posvećen programu prehrane, u novom marketu kupcima svakodnevno pripremamo više od 50 vrsta gotovih jela, pizza, pita i salata, kao i ponudu svježeg voća i povrća, mesa te riječne i morske ribe. U još jednom marketu donosimo kvalitet na koji su naši kupci navikli”, izjavila je Aleksandra Marković, portparol domaćeg trgovačkog lanca mojMarket.

Posebna pogodnost koja je obradovala kupce su dupli bodovi za članove Kluba osmijeha, koji današnjom kupovinom u novootvorenoj mojMarket trgovini imaju mogućnost da ostvarivanjem duplih bodova brže dostignu jedan od bonitetnih pragova u cilju dodatne uštede prilikom narednih kupovina, prije završetka tekućeg bonitetnog perioda koji traje do 31. januara 2019. godine.

(ATV)