Politika 26.09.2018.

TRIBINA DNS-a U ROSULJAMA: Za posao i pravdu – za čovjeka

ČITANJE: 2 minute

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske i nosilac liste DNS za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice tri Nedeljko Čubrilović na predizbornoj tribini DNS u Rosuljama istakao je da DNS vodi principijelnu i dosljednu politiku odbrane interesa Republike Srpske!

„Pozivam vas da izađete na zbore 7 oktobra i podržite kandidate sa liste DNS za
Narodnu skupštinu Republike Srpske i Parlamentarnu skupštinu BiH. To su
odgovorni i stručni ljudi dokazani profesionalci. Glasom za naše kandidate glasate za pravdu, posao i dostojan život svakog čovjeka“, istakao je Čubrilović na skupu.

Skupu, u organizaciji Rejona dva, koji obuhvata naselja Nova Varoš, paprikovac i
Rosulje, prisustvovali su brojni članovi i sipmatizeri stranke. Na tribinu su
predstavljeni kandidati DNS za Narodnu skupštinu Republike Srpske: Radmila Kocić Ćućić, Anka Šmitran Đurić Šmitran, Damir Ćopić, Dragan Talić, kao i kandidati za Parlamentarnu skupštinu BiH: Dragana Beslać, Marko Aćić i Dragomir Keserović.

Radmila Kocić Ćućić poručila je da je cilj DNS unapređenje stanja u obrazovnom
sistemu Srpske na čemu se predano i odlučno radi. „Cilj je savremeni obrazovni sistem, moderni školski objekti i kvalitetna nastava“, poručila je ona i dodala da je prioritet DNS-a jačanje porodice kao stuba našeg društva. Dragan Talić je istakao da DNS ima veoma kvalitetne kandidate na listama i konkretne planove i programe za unapređenje stanja u svim sferama našeg društva. Dragana Beslać je naglasila da DNS uvijek vodi računa o interesima Republike Srpske i provodi politiku usmjerenu da dobrobit svih građana Srpske. Anka Šmitran Đurić je poručila da je, između ostalog, unapređenje stanja u o oblasti zdravstva jedan od najvažnijih ciljeva u strateškim dokumentima i programima DNS.

Domaćin tribine bio je dugogodišnji član DNS Braco Plavšić.