Vijesti 22.03.2017.

Tridesetdvogodišnji Arkan skočio u prazan bazen na Laušu

ČITANJE: 1 minuta

Ranko Marjanović (32) zvani Arkan iz Banjaluke skočio je sinoć, nekoliko minuta iza ponoći, u prazan bazen dubok blizu dva metra, a koji se nalazi ispred kafića „Intermezzo“ u Kosovskoj ulici u banjalučkom naselju Lauš.

Marjanović je bio u alkoholisanom stanju i usljed skoka zadobio je teške tjelesne povrede i u besvjesnom stanju je prevezen u Univerzitetsko-klinički centra Banjaluka gdje mu je ukazana ljekarska pomoć, piše Mondo.

Iz CJB Banjaluka danas su samo kratko potvrdili da su izvršili uviđaj u dvorištu kuće u Kosovskoj ulici u gdje je 32-godišnjak zadobio teške tjelesne povrede.

“Na licu mjesta izuzeti su svi tragovi i predmeti, a saslušaće se svjedoci s ciljem utvrđivanja svih okolnosti događaja. O početnim saznanjima upoznat je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio preduzimanje potrebnih mjera i radnji radi utvrđivanja činjeničnog stanja. Rad po navedenom je u toku”, kazala je portparolka CJB Banjaluka Marija Markanović.

Na mjestu kobnog događaja su nam ispričali da je mladić bio u društvu dvije djevojke, te da nisu poznati razlozi zbog kojih se odlučio na ovaj čin.

„U jednom momentu je preskočio žardinjere i skočio u prazan bazen koji je dubok oko 1,90 metara. Nikada se ovdje ništa slično nije dogodilo i nikome nisu poznati razlozi zašto je to uradio. Ovdje niko ne poznaje tog momka„ ispričali su u kafiću „Intermezzo“.

Marjanović je banjalučkoj policiji poznat od ranije, a 2006. godine osuđen je zbog ubistva Stojana Milakovića kojeg je usmrtio sa više uboda nožem u mjestu Bronzani Majdan kod Banjaluke.

(Mondo.ba)