Politika 31.12.2022.

Trivićeva čestitala praznike i poručila: “Ostajem u političkom ringu”

ČITANJE: 2 minute

– Ja ću sigurno ostati u političkom ringu i neću iznevjeriti sve one koji su mi dali povjerenje da nastavim u tom pravcu, napisala je potpredsjednica PDP-a Jelena Trivić na svom Facebook profilu.

Trivićeva je čestitala praznike, pa se osvrnula na proteklu godinu, a njen status prenosimo u cjelosti:

“Ovu godinu obilježila je ogromna podrška koju sam dobila ne samo na izborima, nego i u svakodnevnom kontaktu sa ljudima na terenu. Uprkos ogromnoj podršci naroda, gaženje narodne volje uz legitimisanje krađe izbora od strane dijela međunarodne zajednice nije dovelo do očekivanog i željenog ishoda.

Cijenu dogovora režima i dijela međunarodne zajednice platiće narod i Republika Srpska.

Zato i dalje moramo istrajati u borbi protiv ovog antinarodnog režima.

Narodu i meni je oteta pobjeda, ali nam ni u kom slučaju ne smiju oteti dostojanstvo, ponos, prkos i vjeru u ljude. Zapamtite, narod na ovim izborima nije htio sve ono što  personifikuje vrh režima, ali su njihove sulude antisrpske i anticivilizacijske politike našle utočište u onom dijelu međunarodne zajednice koja ih sada tim dogovorima ima u šaci. Zažmirili su na izbornu krađu, ali njihovi uslovi ostaju. Ucijenjeni Dodik je najbolji Dodik. Za njih, nikako za Republiku Srpsku.

Zato sva naša nastojanja moramo  usmeriti u izmjenu izbornog zakona, kako bismo imali legitimnu i ustavnu vlast, a ne vlast kreiranu krađom, malverzacijama i pljačkom.

Ponoviću još jednom, narod je ovaj put progledao, nije htio Uzurpatora i ta činjenica, bez obzira na ogromnu nepravdu koja nam se desila, me tjera da nastavimo političku i društvenu borbu protiv ovog nakaradnog antisistema.

Ja ću sigurno ostati u političkom ringu i neću iznevjeriti sve one koji su mi dali povjerenje da nastavim u tom pravcu.

Srećni praznici i sve najbolje svim dobrim ljudima u nadi da nam sljedeće godine budu godine istinskih promjena za društvo.

Uz moju porodicu, vi ste moja najveća snaga. Uspravimo se i krenimo naprijed.

Neke bitke nisu za jedan dan.

Srećni praznici i sve najbolje u Novoj godini!”

(N.S)

Oznake: Jelena Trivić