Sport 06.05.2016.

Trka zadovoljstva Banjalučke pivare “Nektar Fun Run”

ČITANJE: 1 minuta
Nektar Fun Run
Trka zadovoljstva “Nektar Fun Run” biće održana uporedo sa 2.  polumaratonom na Trgu Krajine u nedjelju, 08.05.2016.godine sa početkom  u 9.00 sati.

Trku zadovoljstva, dužine 3 km, mogu da trče svi banjalučani i gosti našeg grada, koji nisu profesionalni sportisti, a vole sport i rekreaciju.

Banjalučka pivara je generalni sponzor trke “Nektar Fun Run”, a u nedjelju će  se održati i drugi banjalučki polumaraton, kao i štafetni polumaraton.

Na taj dan, Banjaluka će biti centar sporta ali i centar dobre, pozitivne energije,  druženja na otvorenom, te brojnih drugih popratnih kulturno – zabavnih i muzičkih manifestacija.

– Cilj nam je da ovaj sportski događaj, u godinama koje dolaze, postane nezaobilazan datum na mapi sportskog i društvenog života Banjaluke, ali i najljepši mogući vid  promocije aktivnog i zdravog života lokalne zajednice- kažu iz banjalučke pivare.

“Nektar Fun Run” i banjalučki polumaraton ujedno su i prilika da se na najljepši mogući način promoviše naš grad i turistički potencijali, a ujedno i da se utiče na rast lokalne ekonomije i cjelokupne privrede.

Za prijave i više informacija posjetite sajt:

Homepage V3

(PR)