Sport 29.01.2018.

Tropic ekipa pobjednik Zimskog turnira u malom fudbalu

ČITANJE: 1 minuta

Proteklog vikenda održan je peti po redu Zimski turnir u malom fudbalu „Kotor Varoš 2018“, u organizaciji JU „Centar za sport, kulturu i informisanje“ u kojem je učešće uzelo 14 ekipa. Ova tradicionalna manifestacija svake godine ima za cilj da u zimskom periodu podstakne što veći broj mladih na rekreativno bavljenje sportom.

Generalni sponzor manifestacije drugu godinu zaredom je domaći trgovački lanac Tropic, koji u ovoj lokalnoj zajednici posluje od 2016. godine i čija ekipa nekoliko godina unazad aktivno učestvuje na manifestaciji te je na proteklom turniru odbranila prošlogodišnju titulu pobjednika.

„Drago mi je da je zimski turnir poprimio karakter tradicionalnog i da iz godine u godinu okuplja sve veći broj ljudi, kako igrača, tako i gledalaca. Mislim da je turnir idealan povod za druženje i bavljenje sportom, a dodatno zadovoljstvo sam pronašao u tome što sam bio dio tima koji je predstavljao kompaniju u kojoj radim“, naveo je Boban Mikanović, igrač Tropic ekipe.

Pored nagrada za prve tri ekipe, dodijeljene su i pojedinačne nagrade: Bojanu Škoriću za najboljeg golmana, Aleksandru Tepiću za najboljeg igrača i Mladenu Đukiću za najboljeg strijelca. Ovogodišnji Zimski turnir bio je humanitarnog karaktera, a prikupljena sredstva namijenjena su za liječenje Kotorvarošana Vanje Pejakovića i Blažena Savanovića.