Politika 16.02.2021.

Tubin i zvanično u klubu SPS

ČITANJE: 1 minuta

Narodni poslanik Milan Tubin prešao je i zvanično u klub SPS, koji sada ima 5 poslanika u Narodnoj Skupštini.

SPS u martu obilježava godinu dana postojanja, na prvim izborima osvojili su 30.000 glasova, dobili 38 mandata u lokalnim zajednicama i parlamentarni su u 20 opština i gradova.

– SPS je već počela pripreme za Izbore 2022. godine, gdje očekujemo još jedan istorijski rezultat i potvrdu dosadašnjeg rada. Od osnivanja, do Lokalnih izbora imali smo tek osam mjeseci da formiramo organe partije i odbore širom Srpske i opet smo postigli rezultat kakav u Srpskoj nije postigao za na prvim izborima. Za izbore 2022. godine imamo dosta vremena da se pripremimo i da ponovo ostvarimo veliki rezultat. SPS je partija budućnosti, okrenuti smo svojim ciljevima i politikama i od početka smo znali da će to da prepoznaju vrijedni i dobri ljudi – istakla je generalni sekretar SPS i narodni poslanik Andrea Dorić.

SPS nastavlja da raste, jedan su od najaktivnih političkih subjekata u RS, a pored narodnog poslanika Tubina, poslije Lokalnih izbora u Srpcu SPS-u je pristupio i jedan odbornik iz DNS, istakla je Dorićeva. Većinu članstva Socijalističke partije Srpske čine mladi ljudi, a u SPS kažu da su partija budućnosti, da se njihov pristup politici razlikuje od načina na koji rade ostale političke partije te da je to razlog zbog kojeg partija i dalje bilježi rast.

Oznake: Milan Tubin