Politika 11.02.2021.

TUBIN NA IZLAZNIM VRATIMA: Predsjedništvo SDS-a nazvao “polutrulim”, poručio im da ga isključe

ČITANJE: 1 minuta

Sudeći prema posljednjoj objavi na društvenim mrežama, Milan Tubin, poslanik u NSRS i predsjednik Gradskog odbora SDS-a u Prijedoru, spreman je za razlaz sa ovom strankom.

– Od 2018. godine radim časno i pošteno kao narodni poslanik, govorio sam na stotine puta u Narodnoj skupštini kao poslanik SDS-a! Nikad ni sanjao nisam da ću dočekati da nas narodne poslanike izbacuje polutrulo presjedništvo SDS-a – ističe Tubin.

U nastavku, on objašnjava šta podrazumijeva takva formulacija.

– Narodnog poslanika Željka Babića je isključio prnjavorski otrcani političar, vožd Brčkog koji je imao 1.000 glasova, žena iz Prijedora koja se dobro okoristila i, uz čast poštenim izuzecima, takvi upravljaju SDS-om i rade šta hoće bez odgovornosti. Pitam Presjednistvo SDS-a, evo sve i jednog člana, šta su učinili pred izbore da pomognu OO ili GO? Odgovorno tvrdim, ništa – dodaje Tubin.

On tvrdi da “pola Presjedništva ne zna ni kako izgleda MO, a kamoli kako se mukotrpno pravi infrastruktura”.

– U nas se sjeku glave za svaku izjavu koja se tim zaštićenim moćnicima uputi. Evo, molim vas da i mene isključite, jer me je sramota da me vi maltretirate svojim uredbama. Čekam rezultat u Doboju, pa da vidim ko će od vas da da ostavku. Neka je Bog u pomoći SDS-u – zaključio je Tubin.

(SB)

 

Oznake: Milan Tubin