Vijesti 07.06.2021.

Tuča ispred banjalučkog kluba, muškarac završio na UKC RS

ČITANJE: 2 minute

Muškarac M.V. upućen je na UKC RS, nakon tuče više osoba ispred banjačkog kluba “Kristal” koja se nastavila ispred kafića “Krug”, a policija je privela nekoliko osumnjičenih među kojima su kako sazanajemo i navijači “Lešinara”.

Policija je na licu mjesta zatekla Luku P. i Dejana G. za koje je utvrđeno da su bili pod dejstvom alkohola, dok su naknadno pronašli Aleksandra O., Miloša M. i Dragana D.

Policiji je u nedjelju prijavljeno da je na parkingu ugostiteljskog objekta u toku tuča više osoba, a pošto tu nisu zatečeni utvrđeno je da se tuča nastavila ispred drugog lokala.

“Na licu mjesta, policijski službenici su zatekli lica L.P. i D.G. koji su lišeni slobode kao i oštećenog M.V. kome je ljekarska pomoć ukazana u službi hitne medicinske pomoći a potom i u UKC Republike Srpske.”, naveli su iz policije.

Kako naviode iz policije, naknadno, u službene prostorije došli S.Z. koji je prijavio da je napalo više osoba koje su ga tukle  po glavi i tijelu, kao i B.L. koji je takođe prijavio da mu je ista grupa  prvo udarala po automobilu te oštetila vjetrobransko staklo a nakon što je izašao, tukli su ga po glavi i tijelu, prenose Nezavisne.

“Operativnim radom, policijski službenici su pronašli i lišili slobode A.O., M.M. i D.D.”, naveli su iz policije.

O događaju je obaviješten dežurni Okružni tužilac, OJT Banjaluka, koji je događaj kvalifikovao kao krivično djelo nasilničko ponašanje, te naložio da se  preduzmu sve radnje u cilju dokumentovanja i kompletiranja predmeta, a potom dostavi Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

(E.M)