Politika 09.04.2021.

TUČA ISPRED SKUPŠTINE: Odbornik SRS Dražen Dunđer opet pravio rusvaj u Bileći (VIDEO)

ČITANJE: 1 minuta

Odbornik Srpske radikalne stranke dr Vojislav Šešelj, Dražen Dunđer, potukao se ispred sale Skupštine opštine Bileća, uoči javne rasprave o lokalnom budžetu, a objavljen je i snimak tog incidenta.

Nakon svega Dunđer je zaradio dvije prekršajne prijave, za ugrožavanje sigurnosti, te za tuču i fizički napad, prenose Nezavisne.

Nakon izbijanja incidenta pozvana je policija, pa su pripadnici Policijske stanice Bileća ponovo uspostavili narušeni javni red i mir, a potom saslušali Dunđera i još nekoliko Bilećana koji su čekali da rasprava počne.

“Nakon što je Policijska stanica Bileća zaprimila prijavu o narušavanju javnog reda i mira u zgradi Opštine Bileća, policijski službenici su reagovali odmah i licu inicijala D.D. su evidentirana dva počinjena prekršaja i to ugrožavanje sigurnosti i tuča i fizički napad”, saopšteno je nakon incidenta u Policijskoj upravi Trebinje.

Snimak tuče možete pogledati u video prilogu ispod teksta, a ovo nije prvi incident Dunđera, niti je prvi incident u kome je reagovala policija. Krajem januara ove godine je udario nogom u sto predsjednika SO Bileća.

(SB)

Oznake: Dražen Dunđer