Region 27.11.2021.

TUGA U GLOĐANIMA KOD DEČANA: Prijatelji se opraštaju od učenika ubijenih u pucnjavi na autobus

ČITANJE: 1 minuta

Na društvenim mrežama prijatelji se opraštaju od dvoje učenika ubijenih u pucnjavi koja se sinoć dogodila u selu Glođane kod Dečana.

Mediji na albanskom objavili su i fotografiju ubijenog vozača, kao i fotografiju autobusa na koji je, za sada nepoznata osoba, pucala.

Sugrađani ubijenih, kao i njihovi prijatelji na društvenim mrežama pišu da su šokirani tragičnim događajem, te da se mole za njihove duše, prenosi Nova.rs.

Fakte.net objavio je da je ubijen vozač Gani Đokaj i objavili su njegovu fotografiju.

Televizioni Opoja objavila je na svojoj Fejsbuk stranici kako izgleda autobus nakon napada koji se nešto posle 19 sati dogodio u selu Glođani.

Podsjećamo, tri osobe su nastradale, a najmanje dvije povrijeđene u pucnjavi na autobus sa učenicima koja se sinoć dogodila u selu Glođane kod Dečana.

Kako su prenijeli prištinski mediji, nepoznata osoba pucala je na autobus i ubila vozača i dva učenika. Mediji na albanskom objavili su da je poginuo vozač Gani Đokaj i učenici L. H. I G. M.

Motiv napada zasad nije poznat, a Ekonomiaonline prenosi da je maskirana osoba vatrenim oružjem napala autobus. Policijski izvori su rekli da je osumnjičeni pobjegao seoskim poljem nakon pucnjave.

Autobus je saobraćao od Dečana do Glođana, a Prema nezvaničnim informacijama u njemu nije bilo Srba.

(N.S)