Sport 06.06.2017.

Turski klub želi da angažuje štopera Krupe: Antalija lovi Aleksandra Vukotića

ČITANJE: 2 minute

Štoper i kapiten Krupe Aleksandar Vukotić mogao bi karijeru da nastavi u redovima Antalijaspora.

Petoplasirani tim turskog šampionata, za koji igra Kamerunac Samjeul Eto, je stupio u kontakte sa čelnicima kluba iz kanjona Vrbasa, a to je potvrdio i član uprave Krupljana Dragomir Ilić.

– Istina je da su nas kontaktirali ljudi iz Turske, ali sve to je u početnoj fazi. Postoje još neki kontakti, vidjećemo šta će od svega da bude, a našem klubu imponuje činjenica da se za igrače Krupe interesuju klubovi iz jakih evropskih liga – istakao je Ilić.

Sam Vukotić je istakao da je cjelokupna stvar oko transfera u rukama čelnika kluba.

– Ranije je postojala priča o Antaliji, a ne znam da li je opet aktuelna. U svakom slučaju o svemu se pitaju čelnici Krupe u koje imam apsolutno povjerenje. Volio bih da se okušam u inostranstvu, ali imam ugovor sa Krupom – istakao je Vukotić, koji se klubu iz Krupe na Vrbasu potpisom obavezao do polovine 2019. godine.

Vukotić se na poziv ”EuroBlica” javio iz Sarajeva, gdje je prisustvovao ceremoniji proglašenja najbolje ekipe Premijer lige u izboru portala sport1.ba.

– Svako priznanje mi mnogo znači, ali nikada pojedinac nije sam zaslužan. Krupa je u protekloj sezoni po svim parametrima pokazala da pripada vrhu BiH fudbala i nismo slučajno igrali Ligu za šampiona. Zahvalio bih se saigračima, stručnom štabu i upravi kluba što su mi omogućili da dospijem u žižu fudbalskog interesovanja u BiH i da dođem u priliku da ostvarim transfer u neku jaču ligu – dodao je Vukotić.

Najbolji tim Premijer lige BiH

U najboljem timu Premijer lige BiH, po izboru portala sport1.ba, nalaze se: Bojan Pavlović (Sarajevo) – Pero Stojkić (Zrinjski), Aleksandar Vukotić (Krupa), Slobodan Jakovljević (Zrinjski), Marin Galić (Mladost) – Goran Brkić (Mladost), Tomislav Tomić (Zrinjski), Miroslav Stevanović (Željezničar), Haris Duljević (Sarajevo) – Nemanja Bilbija (Zrinjski) i Ivan Lendrić (Željezničar).

(EuroBlic)