Svijet 09.01.2023.

TUŽILAC OTKRIO: U podrumu kuće Beograđanke nestale u SAD pronađen krvav nož

ČITANJE: 1 minuta

U podrumu kuće nestale Beograđanke Ane Volš (39) pronađeni su krv i krvavi nož, saopštila je kancelarija tužioca u Norfolku.

Kako su naveli, njen suprug, Brajan Volš (46) je samo dan nakon što je Ana nestala kupio sredstva za čišćenje vrijedna 450 dolara, kao i najlon, kofu i ljepljivu traku, prenosi NBC Boston.

Vlasti su ranije saopštile da je Brajan uhapšen.

Hapšenje je uslijedilo dan nakon što je policija saopštila da obustavlja dvodnevnu pretragu terena, koju su vršili u saradnji sa državnom policijom u šumovitom području u blizini njihove kuće, izvijestio je NBC Boston.

Ana Volš porijeklom iz Beograda, majka je troje djece, a njen su nestanak prošle nedjelje prijavili muž i poslodavac, tri dana nakon što je navodno posljednji put viđena.

Okolnosti nestanka Ane Volš su nejasne. Policija je navela da je ona navodno posljednji put viđena u svojoj kući 1. januara, prije nego što je trebalo da ode do bostonskog aerodroma Logan kako bi se ukrcala na avion za Vašington, gdje radi kao menadžer u agenciji za nekretnine.

Policija nije precizirala ko je posljednji put video Anu Volš, navodeći da je to bio „član porodice”.

Takođe je navedeno da je njen muž spavao u vrijeme kada je ona navodno izašla iz kuće oko četiri ujutru.

Policija, međutim, vjeruje da je njen suprug Brajan Volš doveo policijske istražitelje u zabludu i zadržan je uz kauciju od 500.000 dolara, saopštila je kancelarija tužioca, prenose agencije.

(SB)

Oznake: Ana Volš