Vijesti 26.03.2018.

Tužilaštvo: Utvrđujemo uzrok smrti Davida Dragičevića

ČITANJE: 1 minuta

Okružno javno tužilaštvo Banjaluka, u saradnji sa Policijskom upravom Banjaluka, preduzima sve potrebne istražne radnje i mjere radi utvrđivanja uzroka smrti dvadesetjednogodišnjeg Banjalučanina Davida Dragičevića, potvrđeno je “Nezavisnim” iz te pravosudne institucije.

Kako se dodaje, u Zavodu za sudsku medicinu RS juče je obavljena identifikacija i obdukcija tijela tog mladića.

“Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka još nije dostavljen nalaz i mišljenje ljekara sudske medicine u vezi sa izvršenom obdukcijom. Po dostavljanju nalaza obdukcije javnost će biti blagovremeno obaviještena”, kažu iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Podsjetimo, “Nezavisne” su juče objavile da je obdukcijom utvrđeno da je uzrok smrti Dragičevića utapanje, ali i da ima povrede, koje su nastale prije utapanja.

Tijelo Dragičevića pronađeno je u subotu na lokaciji gdje se rječica Crkvena uliva u Vrbas, i to poslije višednevne potrage, koja je počela nakon što je nestanak prijavljen u prošlu nedjelju.

Dragičević je od kuće otišao 17. marta oko 19 časova, a posljednji put viđen je u nedjelju oko 3.30, kada je izašao iz jednog noćnog kluba u Banjaluci.

(Nezavisne)