Vijesti 29.01.2016.

Tvrdi da je dobila batine u banjalučkoj pivnici Kružni tok

ČITANJE: 2 minute
andjela maksic
Anđela Maksić iz Banjaluke tvrdi da je nju i njeno društvo u banjalučkoj pivnici “Kružni tok” pretuklo obezbjeđenje ovog ugostiteljskog objekta i to bez ikakvog povoda.

Ona se požalila i na policiju i naglasila da, iako se sve dešavalo u noći između 13. i 14. januara, još niko, kako ona tvrdi, nije priveden i procesuiran.

Maksićeva je ispričala da je te kobne večeri sa sestrom Duškom Trikić, prijateljima Jovanom Karić, Milošem Vujićem i Dejanom Grmušom otišla u pivnicu.

– Zvao nas je sin gazde lokala Želimira Tojagića, koji se zove isto kao i otac Želimir, da dođemo. Otišli smo i naručili piće i mirno smo stajali za svojim stolom. Želimir je u jednom trenutku, vjerovatno iz ljubomore na moje društvo, poslao čovjeka iz obezbjeđenja da nas izbaci. Taj čovjek je našem kolegi kazao da mora napustiti lokal iako on nije ništa uradio. Rekli smo da nismo ništa uradili i da ne treba niko da izlazi. Tada je neko od obezbjeđenja udario mog druga Miloša i počela je tuča – ispričala je Maksićeva.

Prema njenim riječima, radnici obezbjeđenja udarali su Miloša i dok je ležao na podu.

– Pokušala sam da ga odbranim, a oni su oborili i mene na pod i tukli. Dobila sam strašne batine, a rasječeno mi je i rame. Čak je u tuči učestvovao i Želimir – kazala je Anđela.

S druge strane, vlasnik pivnice “Kružni tok” Želimir Tojagić tvrdi da je tuču izazvala Anđela i da do njenog dolaska ni čaša nije razbijena u lokalu.

– Ona je došla pijana i počela je da šamara mog sina Želimira. Bila je sa njim u vezi iako smo mi neki dalji rod. On joj nije uzvraćao pa sam prišao i kazao joj da ga ne tuče te da ona i njeno društvo napuste lokal. U jednom trenutku Anđela, koja je bila jako pijana, se zateturala i pala i tada je nastala opšta tuča i nije se znalo ko koga tuče. Tad sam pozvao policiju koja je brzo došla pa se sve smirilo – ispričao je vlasnik pivnice Želimir Tojagić.

On je istakao da pivnica “Kružni tok” i nema fizičko obezbjeđenje lokala.

Policija

U Centru javne bezbjednosti Banjaluka su kazali da im je ovaj slučaj prijavljen. Istakli su da su još u toku provjere i istraga kako bi bilo utvrđeno šta se tačno dešavalo. Zbog toga, kako kažu, nisu u mogućnosti da daju bilo kakve detalje i druge informacije dok istraga ne bude završena.

(Glas Srpske)