Vijesti 26.05.2023.

U Banjaluci će za vikend biti izmijenjen režim saobraćaja

ČITANJE: 1 minuta

Zbog održavanje manifestacije “Banjalučki karneval”, doći do obustave saobraćaja u dane vikenda.

To se, kako navode u Gradskoj upravi, odnosi na Ulicu kralja Petra I Karađorđevića, na dijelu od aleje Svetog Save do Ulice Marije Bursać i Trga srpskih vladara, na dijelu od Ulice kralja Petra I Karađorđevića do Srpske ulice (dio ulice ispred Gradske uprave i šetališta) dana 27. maja u vremenu od 15 do 23 časa, zatim u Ulici kralja Petra I Karađorđevića, na dijelu od aleje Svetog Save do Ulice Marije Bursać i Trga srpskih vladara, na dijelu od Ulice kralja Petra I Karađorđevića do Srpske ulice (dio ulice ispred Gradske uprave i šetališta), 28. maja u vremenu od 10 do 17 časova.

“Za vrijeme trajanja obustave saobraćaja, na linijama javnog prevoza putnika koje saobraćaju Ulicom kralja Petra I Karađorđevića, dio od Bulevara cara Dušana do aleje Svetog Save, biće izvršeno preusmjeravanje autobusa na Bulevar cara Dušana, te u ulice Kninska, Vidovdanska, Vuka Karadžića i dalje postojećom trasom”, objavljeno je na stranici Grada.

Za vrijeme trajanja obustave saobraćaja regulisanje i preusmjeravanje saobraćaja vršiće se na propisan način od strane pripadnika službenih lica Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

N.M.