Vijesti 04.10.2016.

U Banjaluci pronađeno zapaljeno tijelo, sumnja se da je riječ o Simi Trbojeviću

ČITANJE: 1 minuta

Beživotno tijelo starijeg muškarca pronađeno je danas u blizini Žutih zgrada u banjalučkom naselju Petrićevac i pretpostavlja se da je riječ o Simi Trbojeviću (83), čiji je nestanak juče prijavljen.

Kako saznaje SrpskaCafe tijelo je pronađeno u manjoj šumici i prvi rezultati istrage ukazuju da je nesrećni čovjek izvršio samoubistvo. Na licu mjestu saznajemo da se starac objesio o drvo, a da se prije toga polio benzinom i zapalio. Upravo zbog toga istražioci ne žele ništa da prejudiciraju i da zaključuju istragu dok detaljno ne pretraže čitav teren.

– Pored tijela je pronađena stolica sa koje je Trbojević najvjerovatnije skočio kada se objesio, ali paljenje tijela još ne možemo da objasnimo. Za stolicu je utvrđeno da potiče iz Trbojevićevog stana, a drugi detalji se i dalje istražuju. Tijelo će biti prevezeno na obdukciju kako bi se utvrdilo šta je tačan uzrok smrti – rekao je izvor blizak istrazi.

Podsjetimo, nestanak Sime Trbojevića porodica je prijavila sinoć oko 20.30 časova, nakon što se on od jutra nije vratio kući. U međuvremenu porodica je utvrdila da je on kobnog jutra kupio novine, koje je donio u stan, i poslije 10 časova mu se izgubio svaki trag.

(Srpskacafe)