Vijesti 11.01.2023.

U Banjaluci rođeno 13 beba

ČITANJE: 1 minuta

Servisne informacije za Banjaluku za 11. januar.

Policijska uprava

Prema podacima kojima raspolaže područno odjeljenje za posljednja 24 časa dogodilo se šest krivičnih djela, javni red i mir je narušen jednom, a zabilježeno je osam saobraćajnih nezgoda.

Služba hitne pomoći

U hitnoj pomoći pregledano je 88 odraslih pacijenata i 26 djece, a obavljene su 23 kućne posjete. Ukupno 137 intervencija.

UKC

Na Odjeljenju za akušerstvo obavljeno je 12 poroda i rođeno je 13 beba, pet djevojčica i osam dječaka.

Vatrogasna brigada

Vatrogasno-spasilačka brigada je imala dvije intervencije.

Elektrokrajina

Snabdijevanje grada električnom energijom jutros je uredno. Zbog planiranih radova na elektroenergetskim objektima, planirana su sljedeća isključenja:

– Od devet do 14 časova, dijelovi ulica Kosovska, Ravnih kotara, Užička. Vojvođanska i Zemunska i dio naselja Priječani.

Vodovod

Snabdijevanje grada vodom je uredno. Danas će biti izvođeni radovi na cjevovodu u ulici Subotička, zbog čega u periodu od osam do 18 časova vode neće imati potrošači u navedenoj ulici i naseljima Drakulić prva visinska zona i Srpski Milanovac.

Vremenska prognoza

Jutro je malo do umjereno oblačno i hladno, moguća je i pojava mraza. Tokom dana očekuje se pretežno sunčano. Duvaće slab do umjeren zapadni i sjeverozapadni vjetar. Minimalna temperatura vazduha oko 0°C, a maksimalna  oko 8°C.

(N.M.)