Vijesti 25.10.2016.

U Banjaluci uhapšen trgovac seksualnim pomagalima

ČITANJE: 1 minuta

Ivan U. (37), državljanin Srbije, koji je putem online-oglasa prodavao seksualna pomagala, uhapšen je u Banjaluci, potvrđeno je “Nezavisnim”.

“Riječ je o artiklima kao što su lisice, vibratori i slično”, otkriva izvor Nezavisnih.

Uhapšen je u Ulici Dušana i Vlade Kopanje, u banjalučkom naselju Lauš.

Zanimljivo je da je na kraju odlučeno da Ivan U. bude predat nadležnim organima Ministarstva bezbjednosti BiH, jer je njegov nestanak prijavljen u Srbiji.

“Na osnovu naredbe Osnovnog suda Banjaluka, izvršen je pretres kojom prilikom su pronađeni predmeti za koje se sumnja da su kupljeni na području Srbije i uvezeni u BiH izbjegavanjem mjera granične kontrole“, saopštila je Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka.

Kako saznajemo, tokom pretresa pronađena je i izuzeta i određena količina marihuane, kao i fiskalni računi, spiskovi sa cijenama artikala, uplatnice i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenim krivičnim djelima i koji će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.

“Tokom ispitivanja utvrđeno je da je osumnjičeni, od mjeseca decembra 2015. godine neolašćeno uvozio artikle, koje je zatim prodavao na području BiH putem internet sajta“, saopštila je Markanovićeva.

(nezavisne.com)