Vijesti 27.07.2020.

U BLIZINI SAOBRAĆAJNE NEZGODE: Banjalučka policija pronašla marihuanu na kolovozu

ČITANJE: 1 minuta

Banjalučka policija pronašla je 1,67 grama marihuane na kolovozu u neposrednoj blizini učesnika saobraćajne nezgode koja se dogodila u Banjaluci.

Policija je prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka u Bulevaru vojvode Stepe Stepanovića juče uočila saobraćajnu nezgodu, a potom i marihuanu na kolovozu u neposrednoj blizini učesnika saobraćajne nezgode, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je ovlastio policijske službenike da na licu mjesta izvrše uviđaj i da, nakon kompletiranja svih činjenica i saznanja, dostave izvještaj o preduzetim mjerama i radnjama.

Policija je u petak, 24. jula, u Banjaluci uhapsila lice čiji su inicijali D.C. kod kojeg je pronašla 1,23 grama marihuane.

Protiv uhapšenog lica slijedi podnošenje zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o proizvodnji i prometu droga.

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Banjaluka juče su evidentirana tri krivična djela, dva narušavanja javnog reda i mira i pet saobraćajnih nezgoda u kojima nije bilo povrijeđenih.

(Srna)

Oznake: PU Banjaluka