Biznis 27.03.2017.

U četvrtak prvi “Business Cafe”

ČITANJE: 1 minuta

Prvi banjalučki “Business Cafe”, u organizaciji “Golden officea”, biće održan u četvrtak u hotelu “Jelena” u Banjaluci, s početkom u 19 časova, na temu “Preduzetnici – heroji današnjice”.

Govornici su Kristina Ercegović, idejni začetnik i vlasnik projekta “Business Cafea”, mentor, autor nekoliko knjiga, konsultant i bloger, Edin Dacić, vlasnik švajcarske firme “Daccomet AG” i većinski vlasnik fabrike namještaja “Standard” iz Prnjavora, te Milica Malinović-Jović, predstavnik malih preduzetnka grada Banjaluke, vlasnica poslastičarnice i inspirativne priče o počecima jednog malog preduzetnika u ovom gradu.

“Business Cafe” su organizovana druženja malih i srednjih preduzetnika i onih koji to žele postati.

U goste se pozivaju uspješni lokalni preduzetnici i s njima se razgovara o njihovom putu, kako su uspjeli, šta su pogriješili, šta su naučili, šta bi savjetovali.

Nakon razmjene iskustava, savjeta, znanja i informacija slijedi organizovani i neformalni networking s ciljem sklapanja poslovnih prijateljstava i kontakata.

Kada su u pitanju ovakvi skupovi, do sada ih je održno oko 200 u šest zemalja regiona, predstavljeno je više od 700 preduzetničkih priča, a više od 15.000 posjetilaca sklopilo je preko 20 miliona evra poslova međusobno.

“Cilj nam je okupiti preduzetnike koji su svojim radom i zalaganjem postigli uspjehe u preduzetništvu, one male, skrivene heroje današnjice koji su krenuli od nule i pokazali nam da je moguće uspjeti sada i ovdje uprkos svima i svemu”, poručuju organizatori.

Ulaznice se mogu rezervisati na brojeve telefona 051/219-322 i 066/003-632 ili putem e-maila: [email protected].

(Nezavisne)