Politika 28.09.2018.

U DUHU SPORTA Zorica Kuzmanović očekuje pobjedu reprezentacije SNSD-a

ČITANJE: 1 minuta

Zorica Kuzmanović – Vasilić vjeruje da će joj broj 11, pod kojim se nalazi na listi SNSD-a  za Narodnu skupštinu Republike Srpske, u izbornoj jedinici tri, biti srećan te da će ostvariti odličan rezultat i ponovo ući u poslaničke klupe.

Kako je i sama primijetila, broj 11 nosili su izuzetno važni i uspješni igrači u sportskim klubovima i reprezentacijama. Prvenstveno u fudbalu.

– Od Dragana Džajića, kojeg se sjećaju starije generacije, preko Siniše Mihajlovića, do fudbalskih legendi iz novijeg perioda kao što su Rajan Gigs, Miroslav Klose,  Radamel Falkao, Di Maria, Garet Bejl, Edin Džeko… Sa brojem 11 postizali su sjajne rezultate, pobjeđivali. I ja sam uvjerena u veliku pobjedu reprezentacije SNSD-a, naše liste za NSRS i Predstavnički dom Parlamenta BiH, u briljantnu pobjedu  selektora Milorada Dodika i sjajne žene Željke Cvijanović, kojoj je u reprezentaciji Republike Srpske pripala kapitenska traka – kaže Zorica Kuzmanović -Vasilić.

Ona dodaje da reprezentacija SNSD-a igra u duhu fer-pleja za razliku od političkih protivnika koji su davno zaslužili javne opomene i isključenja.

– Narod je glavni sudija. Zato vjerujem u rezultat koji će biti bolji od svih dosadašnjih. Imamo sjajan tim, uigran i spreman za velike utakmice.  Stoga će naši protivnici, koji igraju prljavu igru, još četiri godine provesti van terena na kojem se donose bitne odluke.  Kako u Republici Srpskoj tako i na nivou BiH – zaključila je Kuzmanović – Vasilić.

(banjaluka.net)