Vijesti 27.07.2016.

U kafiću pretučen žestoki banjalučki momak

ČITANJE: 1 minuta

Pripadnici CJB Banjaluka uhapsili su Banjalučane T.N. (35) i S.P. (36), jer su fizički napali četrdesetosmogodišnjeg sugrađanina, saošteno je iz CJB Banjaluka.

“Nezavisne” nezvanično saznaju da je pretučen Siniša Straživuk, a da su za napad, koji se dogodio u ugostiteljskom objektu “Wild Rose”, osumnjičeni Tin Naumović i Srđan Perduv.

Straživuk, koji je od ranije poznat policiji, pretučen je juče u 4.40 časova u Ulici Rade Vranješević u banjalučkom naselju Borik, a nanesene su mu povrede glave i tijela.

“Istog dana, operativnim radom na terenu, policijski službenici su došli do saznanja da se pomenuta lica sumnjiče da su izvršila krivično djelo, pronašli ih i lišili slobode, te su preduzeli potrebne mjere i radnje na prikupljanju činjenica bitnih za dokazivanje krivičnog djela”, saopštila je Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka.

“Nezavisnim” je potvrđeno da su, nakon završenog ispitivanja Naumovića i Perduva, uz saglasnost dežurnog tužioca Okružnog tužilaštva Banjaluka, oni pušteni na slobodu.

“Po kompletiranju i dokumentovanju predmeta slijedi podnošenje izvještaja protiv njih za krivično djelo teška tjelesna povreda”, kažu naši izvori.

(Nezavisne)