U OKVIRU PROJEKTA “RELOAD” Odbornici na obuci o radu NVO sektora

Odbornici Skupštine Grada imali su danas priliku da se upoznaju sa odnosom između civilnog sektora i lokalnih zajednica, u okviru programa obuke koju provodi Savez opština i gradova Republike Srpske.

Predsjednik Skupštine Zoran Talić izjavio je da ovo bila dobra prilika da se odbornici upoznaju sa načinom finansiranja organizacija civilnog sektora, transparetnosti njihovog rada, te interakcijom između civilnog društva i lokalnih zajednica.

-Kao lokalna zajednica, koja, generalno govoreći, ima jako dobru saradnju sa civilnim sektorom, dobili smo još jednu prliku da se pobliže upoznamo sa aktivnostima civilnog sektora i njihovim odnosom sa zajednicama u kojim djeluju – kazao je Talić.

Obuka je izvedena u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (Reload), s ciljem osnaživanja civilnog sektora.

Runić i Zarić opet u Borcu

Dejan Zarić i Nebojša Runić su ponovo u redovima banjalučkog Borca, a potpisali su ugovore na godinu i po dana.

Uronite u svijet magije uz Huawei Mate 20 Lite

Huawei Mate 20 Lite je pouzdan kopilot visokih perfomansi na kojeg možete računati i pri najzahtjevnijim zadacima. Telefon impresionira velikim ekranom dok elegantna zadnja maska simetrične forme savršeno leži u ruci. Huawei Mate 20 Lite donosi zadivljujući pogled u svijet kroz FHD+ ekran a odlične dvostruke glavne kamere daju novi sjaj fotografijama i omogućavaju kreativno